Food concepts

We all love food… Right?

En zeker als het een beetje meer mag zijn. Bij Taste zetten we in op verschillende food-concepten. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Ontdek onze food-concepten hier onder.

Aarzel niet om ons vrijblijvend te contacteren. We bekijken graag samen de mogelijkheden.

BBQ

Heerlijk genieten in de buitenlucht

Bij Taste draait een bbq om een relaxte sfeer met de beste producten, gezonde hippe salades, homemade sausen, enthousiast en gastvrij personeel en uiteraard brengen we ook graag de zon mee!

Wij kunnen op elke gewenste locatie uw BBQ verzorgen. Op een van de mooie event locaties die u voor ogen heeft, maar ook in de tuin van uw bedrijf of bij u thuis.

Wij nemen alle benodigde materialen mee zodat u zorgeloos kunt genieten van onze BBQ. Ook de vegetariërs krijgen van taste de aandacht die ze verdienen!

Buffet

Zit niet vast aan tafel

Een buffet is een heel andere stijl van dineren. In tegenstelling tot een zittend diner krijg je hier je eten niet aan tafel geserveerd, maar kiezen je gasten zelf wat ze krijgen en hoeveel de hongerige maag aankan

Eveneens is ze Meer keuze en variatie , wat resulteerde in ieder wat wils

Dit is tevens ook wat meer casual, én je gasten kunnen bovendien een babbeltje slaan tijdens het aanschuiven!

Streetfood

Wereldgerechten uit het vuistje

Booming als het onderwerp is, blijven wij bij taste knallen waar het echt om draait.

De lekkerste food-concepten op maat uitwerken.

Van lasagnesoep tot fish & chips
Van würst tot Chinese noedelsalade

Zolang het maar origineel en van topkwaliteit is

Come hungry, leave happy

Taste it private (home cooking)

Leer taste privé kennen!

Heb je een communiefeest, verjaardag, jubileum, zakelijke meeting, huwelijksdiner, babyborrel, trouwfeest, …

Feest je graag in je eigen omgeving of heb je een droomlocatie op het oog?

Geen probleem! Bij ons ben je aan het juiste adres. Wij helpen jullie graag verder met private home cooking concepten

Walking dinner

Sta niet stil!

Een walking dinner is de moderne variant van het ‘lopend buffet’. Echter; er is een groot voordeel ten opzichte van een buffet; u staat nooit in de rij!

Een walking dinner van taste is opgebouwd uit meerdere, kleine gerechten die samen een volwaardige maaltijd vormen. De verschillende gangen worden op een handzame manier geserveerd en dit maakt een walking dinner zeer geschikt voor bijvoorbeeld een zakelijke bijeenkomst waarbij netwerken belangrijk is.

Ook voor niet puur zakelijke evenementen is dit zeer geschikt. Het creëert een lossere sfeer dan een zittend diner en de gasten zijn vrij om te gaan en staan waar ze willen.

Het aantal gangen en het soort gerechten wordt in overleg met u bepaald waarbij de producten van het betreffende seizoen leidend zijn.

(Ook vanuit maatschappelijk oogpunt bieden wij heel graag een walking dinner aan. Bij een buffet blijft over het algemeen veel eten over dat eenvoudigweg wordt weggegooid. Dit is niet alleen zonde van het geld maar vooral ook heel slecht voor het milieu. Door te kiezen voor een walking dinner wordt deze voedselverspilling tot een minimum teruggebracht.)

Dinner at table of sitting dinner

Zit en geniet 

Niets is leuker en socialer dan een gezellige dinner aan mooi gedekte tafels. In overleg met u creëren wij de sfeer en setting die u zoekt.

De invulling van van Taste Ledent is direct afhankelijk van de aanleiding en het doel van uw dinner at table 

Wilt u een gala dinner, vip dinner, of … dan werken wij iets uit met seizoensproducten en stellen voor iedere dinner een menu samen dat past bij het aanbod van de seizoenen

Vanzelfsprekend kunnen wij ook de beste wijnen schenken die perfect aansluiten bij het menu of gerecht.

Receptie

Leer elkaar beter kennen

Organiseert u een receptie voor uw klanten, personeel, kennissen, vrienden of zakenrelaties?

Dan hebben wij de oplossing :

Terwijl uw gasten met elkaar praten en elkaar beter leren kennen, leggen wij ze in de watten met ECHT Lekkere en handmade hapjes en Frisse originele dranken

Afhalen of bezorgen

Proef Taste thuis

Een culinaire beleving bij u thuis, op het werk of elke andere gewenste locatie? Dat is voor ons geen probleem! Wij komen de gewenste catering graag bij u bezorgen en kunnen dit ook geheel voor u klaar zetten. Daarnaast word er altijd bij de ophaling OF bezorging even kort met u doorgenomen welke handelingen er nog verricht moeten worden en word er met u een ophaaltijd en dag naar keuze afgestemd.

Contacteer ons

Interesse in een samenwerking?
Aarzel niet om ons te contacteren voor een vrijblijvende offerte!

  Naam

  Email adres

  Telefoonnummer

  Datum evenement

  Type evenement

  Extra comments

  Instagram
  Menu